Spela Blackjack

Så spelar

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressive Blackjack
Progressiv Blackjack

Blackjack medel

Internet Blackjack
Bordsspel

Så spelar Progressive Blackjack

Progressiv Blackjack spelas med åtta 52-kortlekar. Efter varje spel har spelats, är de använda korten blandas tillbaka in i leken. Alla klädda kort värderas till tio och korten från 2-10 värderas som anges. Ess kan värderas antingen ett eller elva, om att räkna Ace som elva skulle sätta handen över 21, är esset automatiskt räknas som en istället. Du behöver inte ange vilket värde Ace har som det alltid antas ha värde som gör den bästa handen. Värdet av en hand är summan av värdena hos de individuella korten. Exempelvis har en hand med en jack, 3, 4 och ett värde på 17.

Dina marker staplas per valör ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) längst ned i spelfönstret. Välj det belopp du vill satsa på en given hand genom att klicka på vänster musknapp på chipet av denna sortbenämning. Den satsade per hand kan ökas eller minskas genom att placera musen på stapeln som du vill lägga till eller dra ifrån till din insats. Varje gång du klickar på vänster musknapp kommer du att lägga ett chip från högen till din planerade satsning belopp. Likaså genom att klicka på höger musknapp kan du minska din planerade satsning belopp. Du kan upprepa ditt senaste spel genom att helt enkelt trycka på "0"-knappen på din numeriska tangentbordet. Andra kortkommandon sammanfattas nedan. Om du placerar en satsning som är lägre än den lägsta tabellen insats gränsen kommer din insats automatiskt justeras till ett minimum insatsen.

För att kvalificera sig för bonus Jackpot du behöver för att placera en 1 $ bonus satsning. Detta gör du genom att klicka på det blinkande chip innehavaren rakt framför dig. Du kan placera en Bonus satsning innan de spelar din hand så länge belysning som omger chip innehavaren blinkar. Spelare kan vinna en bonusutbetalning, om de får två eller flera på varandra följande Ess som de första korten delas ut till dem i sin hand. Storleken på jackpotten ökar med varje insats. Den nuvarande nivån på Jackpot visas på den vänstra sidan eller högra sidan av skärmen beroende på din sittplats. Du kan också kvalificera sig för en bonusutbetalning baserad på dräkten och antal ess som hålls i en viss hand. Se tabellen Bonus Utbetalning.

Du börjar en hand Progressiv Blackjack genom att placera en insats på bordet som beskrivs ovan. Du får då två kort. Dealern kommer att få ett kort med framsidan uppåt och en nedåt. När du har delats ut två kort (och baserat på karaktären av dessa kort) kan du göra följande genom att klicka med vänster musknapp på lämplig knapp:

Hit:
Begär en annan kort. Du kan begära en träff så många gånger du vill, men om din totala går över 21, kommer du "tjock" och förlorar handen.

Stand:
Europaparlamentet begär att du får inga fler kort. Handen i dess nuvarande form kommer att bedömas mot återförsäljarna.

Split:
Om du har två kort av samma valör kommer en Split-knapp visas. Du kan dela dina kort i två händer och spela varje hand för sig. Din ursprungliga insats kommer att dupliceras för den nya handen. Varje hand spelas som vanligt utom när delning Ess, där endast ett extra kort per hand delas ut. En vit ruta som visar ditt kort totalt kommer att visas under varje hand anger vilken hand är aktiv. Uppdelningen Alternativet kan bara användas en gång per hand - du kan inte dela en del av en delad hand. Varje vinnande 21 erhålls efter delning ett par betalas 1-till-1.

Double Down:
Om du väljer det här alternativet kommer tre saker: du kommer att få exakt ett kort till, din tur slut och din insats kommer att fördubblas.

Försäkring:
När dealerns öppna kort är ett ess, har spelaren en möjlighet att ta försäkring. Spelaren kan välja att ta försäkring genom att klicka på "Insurance"-knappen. Om du inte vill ta försäkring, klickar du bara på "Pass" för att fortsätta med resten av handen. Om spelaren anser att dealerns stängda kort är ett 10-rankade kortet, då spelaren tillåts att placera en sida insats på hälften av den ursprungliga insatsen som en försäkring. Om dealern har en 10 rankade kortet, är spelaren omedelbart betalade 2-till-1 på försäkringen satsning, men den ursprungliga insatsen går förlorad om inte spelaren också har en progressiv Blackjack och skjuter med återförsäljaren. Här spelaren helt enkelt satsar på att dealerns osedda kort är en 10-värderad kort.

Obs! Double Down och alternativ Split endast vara aktiv direkt efter att du fått dina första två kort. Om dealern har ett ess visning kommer du att erbjudas en chans att köpa en försäkring för hälften av det belopp du satsat. När du köper försäkring du är i själva verket göra en andra insats. Du satsar på att återförsäljaren har en naturlig Blackjack. Om dealern har en naturlig Blackjack (med andra ord, är hans ner kortet en tia eller ett klätt kort), kommer du att samla en payoff av 2 till 1 på din försäkring. Du kommer också att förlora din ursprungliga satsning, om du inte har en naturlig Blackjack också. Om dealern inte har en naturlig 21, är resten av handen spelas ut som vanligt och du förlorar din försäkring pengar.

Om du vinner handen, kommer du få tillbaka din ursprungliga satsning plus lika mycket i vinst. En hand som består av ett ess och alla tio-värde kort kallas en naturlig 21, eller en naturlig Blackjack (utom i fråga om Split hand - se detaljer ovan). Om du vinner med en naturlig Blackjack, kommer du att få betalt av på tre till två odds, vilket innebär att du får din ursprungliga insats tillbaka plus 150% vinst. (Så om du satsar $ 50 och vinner med en naturlig 21 får du $ 50 (din insats) plus $ 75 (din insats plus hälften av din insats), som uppgår till $ 125.

Så spelar Progressive Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | Sådan spiller Progressive Blackjack | Wie man Progressives Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Προοδευτικό Μπλάκτζακ | Pelaaminen Progressiivinen Blackjack | Comment Jouer le Black jack Progressif | Come Giocare il Ventuno Progressivo | Hoe Progressieve Blackjack | Slik spiller Progressive Blackjack | Como Jogar Vinte-e-um Progressivo | Como Jugar Cachiporra Progresiva

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online