Spill Blackjack

Slik spiller

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressive Blackjack
Progressive Blackjack

Blackjack Resources

Internet Blackjack
Bordspill

Slik spiller Progressive Blackjack

Progressive Blackjack spilles med åtte femtito-kortstokker. Etter hver kamp er spilt, blir de brukte kortene stokkes tilbake i kortstokken. Alle bildekort verdsettes til ti og kortene fra 2-10 verdsettes som angitt. Ess kan verdsettes til enten en eller elleve, hvis telle ess som elleve ville sette hånd over tjueen, blir Ace automatisk regnet som en i stedet. Du trenger ikke å spesifisere hvilken verdi den Ace har som det alltid antas å ha verdi som gjør den beste hånden. Verdien av en hånd er summen av verdiene av de enkelte kortene. For eksempel har en hånd som inneholder en Jack, 3 og 4 en verdi av 17 år.

Dine chips er stablet ved valør ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) nederst i spillvinduet. Velg beløpet du ønsker å satse på en gitt hånd ved å klikke på venstre museknapp på chip av at trossamfunn. Beløpet satset per hånd kan økes eller reduseres ved å plassere musen på stakken som du ønsker å legge til eller trekke fra innsatsen. Hver gang du klikker på venstre museknapp, vil du legge til en chip fra denne haugen til planlagt innsatsbeløpet. Likeledes ved å klikke på høyre musetast kan du redusere din planlagte innsatsbeløpet. Du kan gjenta den siste innsatsen ved å trykke "0"-knappen på det numeriske tastaturet. Andre hurtigtaster er oppsummert nedenfor. Hvis du plasserer en innsats som er lavere enn minstekravet tabellen bet grensen, vil innsatsen bli automatisk justert til minimum innsatsbeløp.

For å kvalifisere for bonus Jackpot må du plassere en $ 1 bonus innsats. Dette gjør du ved å klikke på den blinkende chip innehaveren rett foran deg. Du kan plassere en bonus spillet før spille hånden så lenge lysene rundt chip innehaveren blinker. Spillere kan vinne en bonusutbetaling, dersom de får to eller flere påfølgende Aces som de første kortene som deles ut til dem i hånden sin. Størrelsen på Jackpot øker med hvert spill. Den nåværende nivå av Jackpot vises på venstre side eller høyre side av skjermen avhengig av din sittestilling. Du kan også kvalifisere for en bonusutbetaling basert på dress og antall ess holdt i en bestemt hånd. Se Bonus Utbetalingstabell.

Du begynner en hånd Progressive Blackjack ved å plassere en innsats på bordet som beskrevet ovenfor. Du vil da motta to kort med billedsiden opp. Giveren får ett kort med forsiden opp og ett med billedsiden ned. Når du har fått utdelt to kort (og basert på natur disse kortene) kan du gjøre følgende ved å klikke med venstre museknapp på den aktuelle knappen:

Hit:
Anmodninger et annet kort. Du kan be en hit så mange ganger du vil, men hvis din totale går over tjueen, vil du "bust" og miste hånden.

Stand:
Ber om at du ikke får noen flere kort. Hånden som det i dag står vil bli bedømt mot forhandlerne.

Split:
Hvis du har to kort av samme valør, vil en Split-knappen vises. Du kan splitte dine kort i to hender og spille hver hånd for seg. Den opprinnelige innsatsen blir duplisert for den nye hånden. Hver hånd vil bli spilt ut som vanlig, bortsett fra når splitte ess, der bare ett ekstra kort per hånd deles ut. En hvit boks som viser kortet ditt totale vises over hver hånd som angir hvilken hånd er aktiv. Den delte alternativet kan bare brukes én gang per hånd - du kan ikke dele en del av en splittet hånd. Enhver vinnende 21 oppnås etter en splittet paret er betalt en-til-1.

Double Down:
Hvis du velger dette alternativet, vil tre ting skje: du vil få nøyaktig ett kort, vil din tur ende, og din innsats bli doblet.

Forsikring:
Når giverens opp kort er et ess, har spilleren en mulighet til å ta forsikring. Spilleren kan velge å ta forsikring ved å klikke på "Forsikring" knappen. Hvis du ikke ønsker å ta forsikring, klikker du bare på "Pass"-knappen for å fortsette med resten av hånden. Dersom spilleren tror at giverens skjulte kort er en 10-ranking kort, og spilleren er tillatt å plassere en sideinnsats av halvparten av den opprinnelige innsatsen som forsikring. Hvis dealeren har en 10 rangerte kortet, blir spilleren umiddelbart betalt to-til-en på forsikringen innsatsen, men den originale innsatsen er tapt med mindre spilleren også har en progressiv Blackjack og skyver med forhandleren. Her spilleren er rett og slett satser på at giverens usett kort er en 10-verdsatt kort.

Merk: Double Down og Split alternativer vil bare være aktiv umiddelbart etter du har fått de to første kortene. Hvis giveren har et ess visning, vil du bli tilbudt en mulighet til å kjøpe forsikring for halvparten av beløpet du satser. Når du kjøper forsikring du er, i kraft, noe som gjør et andre spill. Du satser på at giveren har en naturlig Blackjack. Hvis dealeren har en naturlig Blackjack (med andre ord, er hans ned kortet en tier eller et ansikt kort), vil du samle en Utbetalingen av 2 til 1 på forsikringen din. Du vil også miste din originale innsats, med mindre du har en naturlig Blackjack også. Hvis dealeren ikke har en naturlig tjueen, resten av hånden ble spilt som vanlig, og du vil miste din forsikring penger.

Hvis du vinner hånden, vil du få tilbake innsatsen pluss det samme beløpet i profitt. En hånd som består av en ess og en ti-verdi kort kalles en naturlig tjueen, eller en naturlig Blackjack (unntatt i tilfelle av en splittet hånd - se informasjonen ovenfor). Hvis du vinner med en naturlig Blackjack, vil du være nedbetalt på tre-til-to odds, noe som betyr at du får den opprinnelige innsatsen din tilbake pluss 150% fortjeneste. (Så hvis du satser $ 50 og vinne med en naturlig tjueen, får du $ 50 (innsatsen) pluss $ 75 (innsatsen pluss halvparten av innsatsen din), som utgjør til $ 125.

Slik spiller Progressive Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | Sådan spiller Progressive Blackjack | Wie man Progressives Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Προοδευτικό Μπλάκτζακ | Pelaaminen Progressiivinen Blackjack | Comment Jouer le Black jack Progressif | Come Giocare il Ventuno Progressivo | Hoe Progressieve Blackjack | Como Jogar Vinte-e-um Progressivo | Como Jugar Cachiporra Progresiva | Så spelar Progressive Blackjack

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online