Speel Blackjack

Hoe te spelen

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressieve Blackjack
Progressieve Blackjack

Blackjack Resources

Internet Blackjack
Tafelspelen

Hoe Progressieve Blackjack

Progressieve Blackjack wordt gespeeld met acht tweeënvijftig-card decks. Na elk spel is gespeeld, worden de gebruikte kaarten geschud terug in het dek. Alle plaatjes worden gewaardeerd op tien en de kaarten 2 tot 10 worden gewaardeerd zoals aangegeven. Azen kunnen worden gewaardeerd op een of elf, als het tellen van de Ace als elf zou de hand op eenentwintig, de Ace wordt automatisch geteld als een plaats. U hoeft niet aan te geven welke waarde de aas heeft als het is altijd aangenomen dat de waarde die de beste hand maakt hebben. De waarde van een hand de som van de waarden van de individuele kaarten. Bijvoorbeeld, een kant met een Jack, 3 en 4 heeft een waarde van 17.

Uw chips worden gestapeld naar denominatie ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) aan de onderkant van het spel venster. Selecteer het bedrag dat u zou graag op een bepaalde hand inzet door te klikken op de linker muisknop op de chip van die benaming. Het ingezette bedrag per hand kan worden verhoogd of verlaagd door het plaatsen van de muis op de stapel die u wilt optellen of aftrekken om uw weddenschap. Elke keer dat u op de linker muisknop kunt u een chip van die stapel toe te voegen aan uw geplande inzet bedrag. Ook door te klikken op de rechter muisknop kunt u verminderen uw geplande inzet bedrag. U kunt uw laatste inzet te herhalen door simpelweg het raken van de "0" knop van uw numerieke toetsenbord. Andere sneltoetsen worden hieronder samengevat. Als u een inzet die lager is dan de minimum tafel inzet limiet, wordt uw inzet automatisch worden aangepast aan het minimum inzet bedrag.

Om te kwalificeren voor de Bonus Jackpot moet u een bonus van $ 1 weddenschap te plaatsen. Dit doe je door te klikken op de knipperende chip houder direct voor u. Je kan een Bonus inzet voorafgaand aan het spelen je hand zo lang als de lampen rond de chip houder knipperen. Spelers kunnen winnen een bonus uitbetaling, als ze krijgen twee of meer opeenvolgende Azen als de eerste kaarten die aan hen in hun hand. De grootte van de Jackpot neemt toe met elke inzet. De huidige de Jackpot wordt weergegeven in de linker of rechterzijde van het scherm, afhankelijk van de zitpositie. U kunt ook in aanmerking komen voor een bonus uitbetaling op basis van het pak en het aantal azen gehouden in een bepaalde hand. Zie de Bonus uitbetalingstabel.

Je begint een hand van Progressieve Blackjack door het plaatsen van een inzet op de tafel zoals hierboven beschreven. U ontvangt dan twee open kaarten. De dealer krijgt een kaart open en een gezicht naar beneden. Als je eenmaal aan bod zijn gekomen van uw twee kaarten (en gebaseerd op de aard van deze kaarten) kun je het volgende doen door te klikken met de linker muisknop op de desbetreffende knop:

Hit:
Vraagt ​​om een andere kaart. U kunt een hit zo vaak als je wilt, maar als uw totale gaat over eenentwintig, zul je "bust" en verliest de hand.

Stand:
Dringt erop aan dat u geen kaarten meer. De hand in zijn huidige vorm zal worden beoordeeld op de dealers.

Split:
Als u twee kaarten van dezelfde denominatie, zal een Split-knop verschijnen. U kunt uw kaarten splitsen in twee handen en afzonderlijk spelen elke hand. Uw oorspronkelijke inzet zal ook worden uitgevoerd voor de nieuwe hand. Elke hand wordt gespeeld zoals gewoonlijk, behalve wanneer het splitsen Aces, waar slechts een extra kaart per hand wordt behandeld. Een witte doos weergave van uw kaart in totaal zal verschijnen op elke hand te geven welke kant actief is. De split optie kan slechts eenmaal worden gebruikt per hand - je kunt niet splitsen deel uitmaken van een fractie van een hand. Elke winnende 21 verkregen na het splitsen van een paar wordt 1-op-1 betaald.

Double Down:
Als u deze optie selecteert, drie dingen gebeuren: u precies nog een kaart te krijgen, zal je aan de beurt te beëindigen, en uw inzet wordt verdubbeld.

Verzekering:
Wanneer de dealer open kaart een Aas is, heeft de speler een optie nemen van verzekeringen. De speler kan ervoor kiezen om af te sluiten door te klikken op de "Insurance" knop. Als u niet wenst te af te sluiten, klik je eenvoudigweg op de "Pass"-knop om door te gaan met de rest van de hand. Als de speler van mening dat de omgedraaide kaart is een 10-vijfde kaart, dan is de speler is toegestaan ​​om een extra inzet van de helft van de oorspronkelijke inzet als verzekering te plaatsen. Als de dealer heeft wel een 10 ranking-kaart, wordt de speler onmiddellijk betaald 2-tegen-1 op de verzekering inzet, maar de oorspronkelijke inzet verloren gaat, tenzij de speler ook over een Progressieve Blackjack en duwt met de dealer. Hier wordt de speler is gewoon wedden dat de dealer onzichtbare kaart is een 10-valued kaart.

Opmerking: de Double Down en Split opties is alleen actief onmiddellijk na ontvangst van uw eerste twee kaarten. Als de dealer een aas, wordt u aangeboden een kans om Verzekering te kopen voor de helft van het bedrag dat u inzet. Wanneer u verzekering te kopen je bent, in feite, het maken van een tweede inzet. U gokt dat de dealer een natuurlijke Blackjack heeft. Als de dealer heeft wel een natuurlijke Blackjack (met andere woorden, zijn gesloten kaart is een tien of een gezicht kaart), zal je een uitbetaling van 2 tot 1 te verzamelen over uw verzekering. U zult ook verliest je oorspronkelijke inzet, tenzij u een natuurlijke Blackjack ook. Als de dealer niet beschikt over een natuurlijke eenentwintig, wordt de rest van de ronde is afgelopen als gebruikelijk en u zult uw verzekering geld te verliezen.

Als je wint de hand, dan krijgt u uw originele inzet plus hetzelfde bedrag in de winst. Een hand die bestaat uit een aas en een tien-waarde kaart heet een natuurlijke eenentwintig, of een natuurlijke Blackjack (behalve in het geval van een Split de hand - zie hierboven). Als je wint met een natuurlijke Blackjack, zult u worden afbetaald om de drie tot twee kansen, wat betekent dat u uw originele inzet terug plus 150% winst. (Dus als je bet $ 50 en winnen met een natuurlijke eenentwintig, krijg je $ 50 (je inzet) plus € 75 (uw inzet plus de helft van je inzet), die in totaal tot $ 125.

Hoe Progressieve Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | Sådan spiller Progressive Blackjack | Wie man Progressives Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Προοδευτικό Μπλάκτζακ | Pelaaminen Progressiivinen Blackjack | Comment Jouer le Black jack Progressif | Come Giocare il Ventuno Progressivo | Slik spiller Progressive Blackjack | Como Jogar Vinte-e-um Progressivo | Como Jugar Cachiporra Progresiva | Så spelar Progressive Blackjack

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online