Pelaa Blackjack

Näin pelataan

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressiivinen Blackjack
Progressiivinen Blackjack

Blackjack Resurssit

Internet Blackjack
Pöytäpelit

Pelaaminen Progressiivinen Blackjack

Progressiivinen Blackjack pelataan kahdeksalla viisikymmentäkaksi-kortin kantta. Jokaisen pelin jälkeen on pelattu, käytetyt kortit sekoitetaan takaisin kannelle. Kaikki kuvakortit arvostetaan kymmenen ja kortit 2-10 arvostetaan kuten. Ässää voi arvostetaan joko yksi tai yksitoista, jos laskenta Ace yhdentoista asettaisi luovuttamaan kaksikymmentäyksi vuotta Ace automaattisesti lasketaan yhdeksi sijaan. Sinun ei tarvitse määrittää mikä arvo Ace on niin se on aina oletetaan arvo joka tekee parhaan käden. Arvo käsi on arvojen summa on yksittäisiä kortteja. Esimerkiksi, käsi sisältää Jack, 3, ja 4: llä on arvo on +17.

Pelimerkit ovat pinotaan nimellisarvon ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) alareunassa pelin ikkunan. Valitse kuinka paljon haluat lyödä vetoa tietyn kädellä hiiren vasenta painiketta siru tämä nimi. Vedon kohti kättä voidaan lisätä tai vähentää asettamalla hiiren pinoon, jonka haluat lisätä tai vähentää sen vedon. Aina kun klikkaa hiiren vasemmalla näppäimellä saat lisää siru, joka kasa suunniteltua vedon määrää. Vastaavasti klikkaamalla oikealla hiiren painikkeella voit alentaa suunnitellun panoksesi summan. Voit toistaa viimeisen vedon yksinkertaisesti lyömällä "0"-painiketta oman numeerisen näppäimistön. Muut pikanäppäimet ovat lyhyesti seuraavat. Jos asetat panoksen, joka on pienempi kuin minimi pöydän panos raja, panossummasi automaattisesti säätää minimipanos määrää.

Saadakseen Bonus Jackpot sinun täytyy laittaa $ 1 bonus vedon. Voit tehdä tämän napsauttamalla vilkkuvaa siru haltija suoraan edessäsi. Voit asettaa Bonus-panoksen ennen pelaamisen kätesi niin kauan kuin valot ympäröivä sirun haltija vilkkuvat. Pelaajat voivat voittaa bonusmaksun, jos he saavat vähintään kaksi peräkkäistä ässää kun ensimmäiset kortit jaetaan heille kätensä. Koko Jackpot kasvaa jokaisen panosta. Nykyinen taso Jackpot näkyy vasemmalla tai oikealla puolella näytön riippuen istumapaikasta. Voit myös saada bonusmaksun perustuu puvun ja lukumäärä ässät pidetään erityisen kädessä. Katso Bonus voitot taulukossa.

Voit aloittaa käsi Progressiivinen Blackjack asettamalla panos pöydälle edellä kuvatulla tavalla. Saat sitten kaksi korttia kuvapuoli ylöspäin. Jakaja saa yhden kortin kuvapuoli ylöspäin ja toinen alaspäin. Kun olet käsitellyt teidän kaksi korttia (ja luonteen perusteella näitä kortteja) voit tehdä seuraavat klikkaamalla hiiren vasemmalla painikkeella sopivaa painiketta:

Hit:
Pyytää toisen kortin. Voit pyytää osuman niin monta kertaa kuin haluat, mutta jos koko menee yli kaksikymmentäneljä yksi, voit "karata" ja menettää käden.

Osasto:
Pyytää, että et saa enää kortteja. Käsi nykymuodossaan arvioidaan vastaan ​​jälleenmyyjiä.

Split:
Jos sinulla on kaksi korttia samaa nimeä, Split-painike tulee näkyviin. Voit jakaa korttisi kahdeksi kättä ja pelata jokainen käsi erikseen. Alkuperäisen panoksesi monistetaan uuden käden. Jokainen käsi on pelattu normaalisti paitsi kun halkaisu ässää, jossa vain yhden lisäkortin per käsi jaetaan. Valkoinen laatikko näyttää korttisi yhteensä ilmestyy päällekkäin käsi osoittaa mikä käsi on aktiivinen. Split vaihtoehtoa voi käyttää vain kerran per käsi - et voi jakaa osa split käden. Kaikki voittanut 21 saadaan jakamisen jälkeen pari maksetaan 1-to-1.

Double Down:
Jos valitset tämän vaihtoehdon, kolme asiaa tapahtuu: saat tasan yhden kortin, vuorosi päättyy, ja vetosi kaksinkertaistuvat.

Vakuutus:
Kun jakajan up-kortti on ässä, pelaaja on mahdollisuus ottaa vakuutuksen. Pelaaja voi halutessaan ottaa vakuutuksen klikkaamalla "Vakuutus"-painiketta. Jos et halua ottaa vakuutusta, voit klikkaa "Pass"-painiketta jatkaaksesi muun käden. Jos pelaaja uskoo, että jakajan kuvapuoli alaspäin käännetty kortti on 10-arvoinen kortti, niin pelaaja saa sijoittaa sivuvedon puolet alkuperäisestä panoksesta kuin vakuutus. Jos jakajalla on 10 sijoitusta kortti, pelaajan on välittömästi maksetaan 2-to-1 vakuutusta veto, mutta alkuperäinen panos häviää, ellei pelaaja myös on progressiivista blackjack ja työntää jälleenmyyjän kanssa. Tässä pelaaja yksinkertaisesti vedonlyönti että jakajan näkymättömän kortti on 10 aliarvioitu kortti.

Huom: Double Down ja Split optiot vain aktiivisia heti, kun saat kaksi korttia. Jos jakajalla on ässä näkyvissä, voit tarjotaan mahdollisuus ostaa vakuutus puolet määrästä pelaat. Ostaessasi vakuutuksen olet itse asiassa tekee toisen panoksen. Veikkauksen jakajalla on luonnollinen Blackjack. Jos jakajalla on luonnollinen Blackjack (toisin sanoen, hänen korttinsa on kymmenen tai kuvakortti), voit kerätä loppuratkaisu on 2-1 omasta vakuutusyhtiöstä. Voit myös menettää alkuperäisen vedon, ellet ole luonnollinen Blackjack liikaa. Jos jakajalla ei ole luonnollinen kaksikymmentäyksi vuotta loput pelikierroksen ulos normaalisti ja menetät vakuutuksesi rahaa.

Jos voitat käden, saat takaisin alkuperäisen panoksesi lisäksi saman verran voitollinen. Käsi joka koostuu Ace ja kaikki kymmenen arvokortti kutsutaan luonnollinen kaksikymmentäyksi, tai luonnon Blackjack (paitsi jos Split käsin - katso yksityiskohdat edellä). Jos voitat luonnollinen Blackjack, sinulle maksetaan pois kolme ja-kaksi kertoimet, mikä tarkoittaa, että saat alkuperäisen panoksesi takaisin sekä 150% voittoa. (Eli jos panostat $ 50 ja voittaa luonnollisen kaksikymmentäyksi vuotta saat $ 50 (vedon) plus $ 75 (vedon plus puolet vedon), jonka määrä on yhteensä 125 dollaria.

Pelaaminen Progressiivinen Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | Sådan spiller Progressive Blackjack | Wie man Progressives Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Προοδευτικό Μπλάκτζακ | Comment Jouer le Black jack Progressif | Come Giocare il Ventuno Progressivo | Hoe Progressieve Blackjack | Slik spiller Progressive Blackjack | Como Jogar Vinte-e-um Progressivo | Como Jugar Cachiporra Progresiva | Så spelar Progressive Blackjack

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online