Παίξτε Μπλάκτζακ

Πώς να παίξετε

Μπλάκτζακ
Blackjack πολλαπλών παικτών
Το Multi-Player Blackjack Προοδευτική
Προοδευτικό Μπλάκτζακ

Μπλάκτζακ Πόρων

Διαδίκτυο Μπλάκτζακ
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Πώς να παίξετε Προοδευτικό Μπλάκτζακ

Προοδευτικό Μπλάκτζακ παίζεται με οκτώ πενήντα δύο-κάρτα καταστρώματα. Μετά από κάθε παιχνίδι έχει παιχτεί, χρησιμοποιούνται οι κάρτες ανακατεύονται πίσω στο κατάστρωμα. Όλες οι φιγούρες υπολογιστεί σε δέκα και τα φύλλα 2 έως 10 αποτιμώνται ως ενδείκνυται. Οι άσοι μπορούν να αποτιμώνται είτε με ένα ή έντεκα? Αν μετράτε την Άσσο ως έντεκα θα θέσει το χέρι πάνω από είκοσι ένα, ο άσος αυτόματα υπολογίζονται ως ένα αντ 'αυτού. Δεν χρειάζεται να καθορίσετε ποια αξία έχει ο άσος όπως είναι πάντα υποτίθεται ότι έχουν την αξία που κάνει το καλύτερο χέρι. Η αξία ενός χεριού είναι το άθροισμα των τιμών των επί μέρους καρτών. Για παράδειγμα, ένα χέρι που περιέχει ένα Τζακ, 3, 4 και έχει αξία 17.

Οι μάρκες σας στοιβάζονται κατά ονομαστική αξία ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) στο κάτω μέρος του παραθύρου του παιχνιδιού. Επιλέξτε το ποσό που θα θέλατε να στοιχηματίσετε σε ένα συγκεκριμένο χέρι κάνοντας κλικ στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού πάνω στο τσιπ της εν λόγω ονομασίας. Το ποσό που ποντάρετε ανά χέρι μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί με την τοποθέτηση του ποντικιού στη στοίβα που θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε σε όλες τις αποδόσεις σας. Κάθε φορά που κάνετε κλικ το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σας, θα προσθέσετε ένα τσιπ από το σωρό για να προγραμματιστεί το ποσό στοιχήματος σας. Ομοίως, κάνοντας κλικ στο δεξί πλήκτρο του ποντικιού μπορείτε να μειώσετε το ποσό στοιχήματος προγραμματισμένη σας. Μπορείτε να επαναλάβετε το τελευταίο σας στοίχημα, απλά πατώντας το "0" του αριθμητικού πληκτρολογίου σας. Άλλες συντομεύσεις πληκτρολογίου συνοψίζονται παρακάτω. Εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα το οποίο είναι χαμηλότερο από το ελάχιστο όριο στοιχήματος πίνακα, το ποσό του στοιχήματος σας θα πρέπει να προσαρμόζεται αυτόματα στο ελάχιστο ποσό στοιχήματος.

Για να είναι επιλέξιμο για το Jackpot Bonus θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα στοίχημα $ 1 μπόνους. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ στο αναβοσβήνει κάτοχος τσιπ ακριβώς μπροστά σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα μπόνους πριν να παίξετε το χέρι σας για όσο διάστημα τα φώτα γύρω από το τσιπ κάτοχο αναβοσβήνουν. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν ένα μπόνους πληρωμής, εφόσον λαμβάνουν δύο ή περισσότερες συνεχόμενες Άσοι όπως τα πρώτα χαρτιά τους στο χέρι τους. Το μέγεθος του τζακ ποτ αυξάνεται με κάθε στοίχημα. Το τρέχον επίπεδο του Τζάκποτ εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά ή στη δεξιά πλευρά της οθόνης ανάλογα με την θέση του καθίσματος σας. Μπορείτε επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για μια πληρωμή μπόνους με βάση το χρώμα και τον αριθμό των άσων που πραγματοποιήθηκε σε ένα συγκεκριμένο χέρι. Δείτε τον πίνακα bonus πληρωμών.

Ξεκινάς ένα χέρι Προοδευτικό Μπλάκτζακ με την τοποθέτηση ενός στοιχήματος στο τραπέζι, όπως περιγράφεται παραπάνω. Στη συνέχεια θα λάβετε δύο ανοιχτά χαρτιά. Ο ντίλερ θα λάβετε ένα φύλλο ανοικτό και ένα κλειστό. Αφού σας έχουν μοιραστεί δύο κάρτες σας (και με βάση τη φύση των εν λόγω καρτών), μπορείτε να κάνετε τα παρακάτω, κάνοντας κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού στο κατάλληλο κουμπί:

Hit:
Αιτήσεις άλλη κάρτα. Μπορείτε να ζητήσετε ένα χτύπημα όσες φορές θέλετε, αλλά αν σας πηγαίνει συνολικά πάνω από είκοσι ένα, θα "καίγεται" και χάνει το χέρι.

Περίπτερο:
Οι αιτήσεις που δεν λαμβάνετε περισσότερες κάρτες. Το χέρι ως έχει σήμερα θα κριθεί κατά των εμπόρων.

Σπλιτ:
Εάν έχετε δύο φύλλα της ίδιας ονομαστικής αξίας, ένα κουμπί Σπλιτ θα εμφανιστεί. Μπορείτε να χωρίσετε τα φύλλα σας σε δύο χέρια και να παίξετε σε κάθε χέρι ξεχωριστά. Το αρχικό στοίχημα σας θα πρέπει να επαναληφθεί για το νέο χέρι. Κάθε χέρι θα παίζεται ως συνήθως, εκτός όταν χωρίζετε Άσους, όπου μόνο ένα επιπλέον χαρτί για κάθε χέρι. Ένα λευκό κουτί εμφανίζει συνολικά η κάρτα σας θα εμφανίζεται πάνω από κάθε χέρι που δείχνει ποιο χέρι είναι ενεργό. Η επιλογή διάσπαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά χέρι - δεν μπορείτε να χωρίσει μέρος του ενός χεριού διάσπαση. Κάθε νικητήριος 21 λαμβάνεται μετά το διαχωρισμό ενός ζεύγους δίνεται 1-προς-1.

Διπλασιασμός:
Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή, τρία πράγματα θα συμβούν: θα πάρετε ακριβώς μια περισσότερη κάρτα, με τη σειρά σας θα τελειώσει, και το στοίχημά σας θα διπλασιαστεί.

Ασφάλειες:
Όποτε της μάνας πάνω-κάρτα είναι Άσσος, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα λήψης ασφαλιστικών. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να λάβει ασφαλιστική κάνοντας κλικ στο "Ασφάλειες" κουμπί. Εάν δεν επιθυμείτε να ασφάλισης, μπορείτε απλά κάντε κλικ στο "Pass" για να συνεχίσετε με το υπόλοιπο του χεριού. Εάν ο παίκτης πιστεύει ότι το κλειστό χαρτί της μπάνκας είναι ένας 10-κατάταξης κάρτα, τότε ο παίκτης επιτρέπεται να τοποθετήσετε ένα παράπλευρο στοίχημα από το μισό του αρχικού στοιχήματος, όπως ασφάλιση. Εάν η μάνα έχει μια κάρτα 10 κατάταξης, ο παίκτης πληρώνεται αμέσως 2-σε-1 για το στοίχημα ασφάλισης, αλλά το αρχικό στοίχημα χάνεται αν ο παίκτης έχει επίσης ένα Προοδευτικό Μπλάκτζακ και σπρώχνει με τον πωλητή. Εδώ ο παίκτης απλά απαρατήρητη στοίχημα ότι η κάρτα του εμπόρου είναι ένας 10-valued κάρτα.

Σημείωση: Το Double Down και Split επιλογές θα είναι ενεργό μόνο αμέσως μετά τη λήψη δύο πρώτα φύλλα σας. Εάν η μάνα έχει ένα Άσσο παρουσίαση, θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσουν ασφάλιση για το ήμισυ του ποσού που θα στοιχηματίσετε. Όταν αγοράζετε ασφάλισης που είναι, στην πραγματικότητα, κάνει ένα δεύτερο στοίχημα. Στοιχηματίζετε ότι ο έμπορος έχει φυσιολογικό Blackjack. Εάν ο ντίλερ έχει ένα φυσικό Μπλάκτζακ (με άλλα λόγια, κάτω από την κάρτα του είναι δέκα ή πρόσωπο κάρτα), θα συλλέγει μια πληρωμή 2 προς 1 στην ασφάλειά σας. Θα χάσετε επίσης το αρχικό στοίχημά σας, αν έχετε ένα πολύ φυσιολογικό Blackjack. Αν ο έμπορος δεν έχει φυσικό είκοσι ένα, το υπόλοιπο της φύλλο παίζεται ως συνήθως και θα χάσετε τα χρήματα σας ασφάλισης.

Αν κερδίσετε το χέρι, θα πάρετε πίσω το αρχικό σας στοίχημα συν το ίδιο ποσό στο κέρδος. Ένα χέρι που αποτελείται από έναν Άσσο και κάθε δέκα αξία της κάρτας ονομάζεται φυσικό είκοσι ένα, ή ένα φυσικό Μπλάκτζακ (εκτός από την περίπτωση του ενός χεριού Σπλιτ - βλέπε λεπτομέρειες παραπάνω). Αν κερδίσετε με ένα φυσικό Blackjack, θα εξοφληθεί σε τρεις προς δύο αποδόσεις, που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε πίσω αρχικό σας στοίχημα και 150% κέρδος. (Έτσι, αν ποντάρετε $ 50 και κερδίστε με φυσικό είκοσι ένα, παίρνετε $ 50 (το στοίχημά σας) συν $ 75 (στοίχημά σας συν το ήμισυ του στοιχήματός σας), το οποίο ανέρχεται στα $ 125.

Πώς να παίξετε Προοδευτικό Μπλάκτζακ | How to Play Progressive Blackjack | How to Play Progressive Blackjack | Sådan spiller Progressive Blackjack | Wie man Progressives Black Jack Spielt | Pelaaminen Progressiivinen Blackjack | Comment Jouer le Black jack Progressif | Come Giocare il Ventuno Progressivo | Hoe Progressieve Blackjack | Slik spiller Progressive Blackjack | Como Jogar Vinte-e-um Progressivo | Como Jugar Cachiporra Progresiva | Så spelar Progressive Blackjack

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 blackjack on-line