Spela Blackjack

Så spelar

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressive Blackjack
Progressiv Blackjack

Blackjack medel

Internet Blackjack
Bordsspel

Så spelar Multi-Player Progressive Blackjack

Multi-Player Progressive Blackjack spelas med åtta 52-kortlekar. Däcket på nytt blandas efter ungefär en tredjedel av skon (de 8 kortlekar) har delats ut. Alla klädda kort värderas till tio och korten från 2-10 värderas som anges. Ess kan värderas antingen ett eller elva, om att räkna Ace som elva skulle sätta handen över 21, är esset automatiskt räknas som en istället. Du behöver inte ange vilket värde Ace har. Det är alltid antas ha värde som gör den bästa handen. Värdet av en hand är helt enkelt summan av värdena hos de individuella korten. Exempelvis har en hand med en jack, 3, 4 och ett värde på 17.

Dina marker staplas per valör ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) längst ned i spelfönstret. Välj det belopp du vill satsa på en given hand genom att klicka på vänster musknapp på chipet av denna sortbenämning. Den satsade per hand kan ökas eller minskas genom att placera musen på stapeln som du vill lägga till eller dra ifrån till din insats. Varje gång du klickar på vänster musknapp kommer du att lägga ett chip från högen till din planerade satsning belopp. Likaså genom att klicka på höger musknapp kan du minska din planerade satsning belopp. Du kan upprepa ditt senaste spel genom att helt enkelt trycka på "0"-knappen på din numeriska tangentbordet. Andra kortkommandon sammanfattas nedan. Om du placerar en satsning som är lägre än den lägsta tabellen insats gränsen kommer din insats automatiskt justeras till ett minimum insatsen.

För att kvalificera sig för bonus Jackpot du behöver för att placera en 1 $ bonus satsning. Detta gör du genom att klicka på det blinkande chip innehavaren rakt framför dig. Du kan placera en Bonus satsning innan de spelar din hand så länge belysning som omger chip innehavaren blinkar. Spelare kan vinna en bonusutbetalning, om de får två eller flera på varandra följande Ess som de första korten delas ut till dem i sin hand. Storleken på jackpotten ökar med varje insats. Den nuvarande nivån på Jackpot visas på den vänstra sidan eller högra sidan av skärmen beroende på din sittplats. Du kan också kvalificera sig för en bonusutbetalning baserad på dräkten och antal ess som hålls i en viss hand. Se tabellen Bonus Utbetalning.

I Multi-Player Progressive Blackjack, kan varje bord rymma fem spelare och återförsäljare. En skinande vitt ljus kommer att notera din plats på bordet. Mellan händer kan du ändra din position på bordet genom att klicka på önskad plats. Varje spelare börjar en hand genom att placera en insats på bordet som beskrivs ovan. När du har placerat en insats på bordet, kan du välja att hoppa över den givna affären (innan första kortet delas) genom att klicka på "Pass" eller att fortsätta med satsningen genom att trycka på "Deal". Om du inte satsa eller passera inom 15 sekunder från början av din tur (markerad med ett ljus som lyser på vit cirkel), kommer du automatiskt uteslutas från just handen. Observera att om du går ett bord mitt i en hand, måste du vänta tills rundan är över och efter att du kommer att kunna satsa på nästa hand. Varje spelare får sedan två kort. Dealern kommer att få ett kort med framsidan uppåt och en nedåt.

När det är din lämpligt tur (markerad med ett ljus som lyser på vit cirkel), och baserat på de kort du håller och den syns från dealerns hand, kan du göra följande genom att vänsterklicka på lämplig knapp:

Hit:
Begär en annan kort. Du kan begära en träff så många gånger du vill, men om din totala går över 21, kommer du Bust och förlora handen.

Stand:
Europaparlamentet begär att du får inga fler kort. Handen i dess nuvarande form kommer att bedömas mot återförsäljarna.

Split:
Om du har två kort av samma valör kommer en Split-knapp visas. Du kan dela dina kort i två händer och spela varje hand för sig. Din ursprungliga insats kommer att dupliceras för den nya handen. Varje hand spelas som vanligt utom när delning Ess, där endast ett extra kort per hand delas ut. En vit ruta som visar ditt kort totalt kommer att visas under varje hand anger vilken hand är aktiv. Uppdelningen Alternativet kan bara användas en gång per hand - du kan inte dela en del av en delad hand. Varje vinnande 21 erhålls efter delning ett par betalas 1-till-1.

Double Down:
Om du väljer det här alternativet kommer tre saker: du kommer att få exakt ett kort till, din tur slut och din insats kommer att fördubblas.

Försäkring:
När dealerns öppna kort är ett ess, har spelaren en möjlighet att ta försäkring. Spelaren kan välja att ta försäkring genom att klicka på "Insurance"-knappen. Om du inte vill ta försäkring, klickar du bara på "Pass" för att fortsätta med resten av handen. Om spelaren anser att dealerns stängda kort är ett 10-rankade kortet, då spelaren tillåts att placera en sida insats på hälften av den ursprungliga insatsen som en försäkring. Om dealern har en 10 rankade kortet, är spelaren omedelbart betalade 2-till-1 på försäkringen satsning, men den ursprungliga insatsen går förlorad om inte spelaren också har Blackjack och skjuter med återförsäljaren. Här spelaren helt enkelt satsar på att dealerns osedda kort är en 10-värderad kort.

Obs! Double Down och alternativ Split kommer endast att finnas tillgängliga omedelbart efter att du fått dina första två kort. Om dealern har ett ess visning kommer du att erbjudas en chans att köpa en försäkring för hälften av det belopp du satsat. När du köper försäkring du är i själva verket göra en andra insats. Du satsar på att återförsäljaren har en naturlig blackjack . Om dealern har en naturlig blackjack (med andra ord, är hans ner kortet en tia eller ett klätt kort), kommer du att samla en payoff av 2 till 1 på din försäkring (utom i fallet med en Split hand - se detaljer ovan ). Du kommer också att förlora din ursprungliga satsning, om du inte har en naturlig Blackjack också. Om dealern inte har en naturlig 21, är resten av handen spelas ut som vanligt och du förlorar din försäkring pengar.

Om du vinner handen, kommer du få tillbaka din ursprungliga satsning plus lika mycket i vinst. En hand som består av ett ess och alla tio-värde kort kallas en naturlig 21, eller en naturlig Blackjack. Om du vinner med en naturlig Blackjack, kommer du att få betalt av på tre till två odds, vilket innebär att du får din ursprungliga insats tillbaka plus 150% vinst. (Så om du satsar $ 50 och vinner med en naturlig 21 får du $ 50 (din insats) plus $ 75 (din insats plus hälften av din insats), som uppgår till $ 125.

Så spelar Multi-Player Progressive Blackjack | How to Play Multi-Player Progressive Blackjack | How to Play Multi-Player Progressive Blackjack | Sådan spiller Multi-afspiller Progressive Blackjack | Wie man Mehrfachabspiellaufwerk Progressives Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Το Multi-Player Προοδευτικό Μπλάκτζακ | Pelaaminen Multi-Player Progressiivinen Blackjack | Comment Jouer le Multijoueur le Black jack Progressif | Come Giocare il Multigiocatore il Ventuno Progressivo | Hoe Multi-Player Progressieve Blackjack | Slik spiller Multi-Player Progressive Blackjack | Como Jogar Multijogador Vinte-e-um Progressivo | Como Jugar a Multijugador Cachiporra Progresiva

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online