Pelaa Blackjack

Näin pelataan

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressiivinen Blackjack
Progressiivinen Blackjack

Blackjack Resurssit

Internet Blackjack
Pöytäpelit

Pelaaminen Multi-Player Progressiivinen Blackjack

Multi-Player Progressiivinen Blackjack pelataan kahdeksalla viisikymmentäkaksi-kortin kantta. Pakka uudelleen sekoitetaan noin yhden kolmasosan kengän (8 korttipakkaa) on käsitelty. Kaikki kuvakortit arvostetaan kymmenen ja kortit 2-10 arvostetaan kuten. Ässää voi arvostetaan joko yksi tai yksitoista, jos laskenta Ace yhdentoista asettaisi luovuttamaan kaksikymmentäyksi vuotta Ace automaattisesti lasketaan yhdeksi sijaan. Sinun ei tarvitse määrittää mikä arvo Ace on. Se on aina oletetaan arvo joka tekee parhaan käden. Arvo käsi on yksinkertaisesti arvojen summa on yksittäisiä kortteja. Esimerkiksi, käsi sisältää Jack, 3, ja 4: llä on arvo on +17.

Pelimerkit ovat pinotaan nimellisarvon ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) alareunassa pelin ikkunan. Valitse kuinka paljon haluat lyödä vetoa tietyn kädellä hiiren vasenta painiketta siru tämä nimi. Vedon kohti kättä voidaan lisätä tai vähentää asettamalla hiiren pinoon, jonka haluat lisätä tai vähentää sen vedon. Aina kun klikkaa hiiren vasemmalla näppäimellä saat lisää siru, joka kasa suunniteltua vedon määrää. Vastaavasti klikkaamalla oikealla hiiren painikkeella voit alentaa suunnitellun panoksesi summan. Voit toistaa viimeisen vedon yksinkertaisesti lyömällä "0"-painiketta oman numeerisen näppäimistön. Muut pikanäppäimet ovat lyhyesti seuraavat. Jos asetat panoksen, joka on pienempi kuin minimi pöydän panos raja, panossummasi automaattisesti säätää minimipanos määrää.

Saadakseen Bonus Jackpot sinun täytyy laittaa $ 1 bonus vedon. Voit tehdä tämän napsauttamalla vilkkuvaa siru haltija suoraan edessäsi. Voit asettaa Bonus-panoksen ennen pelaamisen kätesi niin kauan kuin valot ympäröivä sirun haltija vilkkuvat. Pelaajat voivat voittaa bonusmaksun, jos he saavat vähintään kaksi peräkkäistä ässää kun ensimmäiset kortit jaetaan heille kätensä. Koko Jackpot kasvaa jokaisen panosta. Nykyinen taso Jackpot näkyy vasemmalla tai oikealla puolella näytön riippuen istumapaikasta. Voit myös saada bonusmaksun perustuu puvun ja lukumäärä ässät pidetään erityisen kädessä. Katso Bonus voitot taulukossa.

Multi-soitin Progressiivinen Blackjack, jokainen pöytä mahtuu viisi pelaajaa ja jälleenmyyjä. Paistaa valkoinen valo huomaa paikkasi pöydälle. Vuonna käsien välissä, voit muuttaa sitä pöydällä klikkaamalla haluttuun kohtaan. Jokainen pelaaja aloittaa kädellä asettamalla panos pöydälle edellä kuvatulla tavalla. Kun olet panostanut taulukkoon voit valita ohittaa antanut paljon (ennen ensimmäistä kortti), klikkaamalla "Pass"-painiketta tai jatkaa panos painamalla "Deal". Jos et vetoa tai siirtää 15 sekunnin kuluessa siitä alusta vuorosi (merkitty valo paistaa teidän valkoinen ympyrä), saat automaattisesti pois kyseisen käden. Huomaa, että jos liityt pöydän keskellä käden, sinun täytyy odottaa kunnes kierros on ohi ja sen jälkeen voit panostaa seuraavassa kädessä. Jokainen pelaaja saa sitten kaksi korttia kuvapuoli ylöspäin. Jakaja saa yhden kortin kuvapuoli ylöspäin ja toinen alaspäin.

Kun se on sinun tarkoituksenmukaista vuoro (merkitty valo paistaa teidän valkoinen ympyrä), ja perustuu kortit pidät ja yksi näkyvissä jakajan käsi, voit tehdä seuraavat by vasemmalle napsauttamalla sopivaa painiketta:

Hit:
Pyytää toisen kortin. Voit pyytää osuman niin monta kertaa kuin haluat, mutta jos koko menee yli kaksikymmentäneljä yksi, voit nurin ja menettää käden.

Osasto:
Pyytää, että et saa enää kortteja. Käsi nykymuodossaan arvioidaan vastaan ​​jälleenmyyjiä.

Split:
Jos sinulla on kaksi korttia samaa nimeä, Split-painike tulee näkyviin. Voit jakaa korttisi kahdeksi kättä ja pelata jokainen käsi erikseen. Alkuperäisen panoksesi monistetaan uuden käden. Jokainen käsi on pelattu normaalisti paitsi kun halkaisu ässää, jossa vain yhden lisäkortin per käsi jaetaan. Valkoinen laatikko näyttää korttisi yhteensä ilmestyy päällekkäin käsi osoittaa mikä käsi on aktiivinen. Split vaihtoehtoa voi käyttää vain kerran per käsi - et voi jakaa osa split käden. Kaikki voittanut 21 saadaan jakamisen jälkeen pari maksetaan 1-to-1.

Double Down:
Jos valitset tämän vaihtoehdon, kolme asiaa tapahtuu: saat tasan yhden kortin, vuorosi päättyy, ja vetosi kaksinkertaistuvat.

Vakuutus:
Kun jakajan kortti on ässä, pelaaja on mahdollisuus ottaa vakuutus. Pelaaja voi halutessaan ottaa vakuutuksen klikkaamalla "Vakuutus"-painiketta. Jos et halua ottaa vakuutusta, voit klikkaa "Pass"-painiketta jatkaaksesi muun käden. Jos pelaaja uskoo, että jakajan kuvapuoli alaspäin käännetty kortti on 10-arvoinen kortti, niin pelaaja saa sijoittaa sivuvedon puolet alkuperäisestä panoksesta kuin vakuutus. Jos jakajalla on 10 sijoitusta kortti, pelaajan on välittömästi maksetaan 2-to-1 vakuutusta veto, mutta alkuperäinen panos häviää, ellei pelaaja myös on blackjack ja työntää jälleenmyyjän kanssa. Tässä pelaaja yksinkertaisesti vedonlyönti että jakajan näkymättömän kortti on 10 aliarvioitu kortti.

Huom: Double Down ja Split vaihtoehdot vain ovat saatavilla heti, kun saat kaksi korttia. Jos jakajalla on ässä näkyvissä, voit tarjotaan mahdollisuus ostaa vakuutus puolet määrästä pelaat. Kun ostat Insurance olet itse asiassa tekee toisen panoksen. Veikkauksen jakajalla on luonnollinen blackjack . Jos jakajalla on luonnollinen blackjack (eli hänen korttinsa on kymmenen tai kuvakortti), voit kerätä loppuratkaisu on 2-1 oman Insurance (paitsi jos Split käsi - katso yksityiskohdat yllä ). Voit myös menettää alkuperäisen vedon, ellet ole luonnollinen Blackjack liikaa. Jos jakajalla ei ole luonnollinen kaksikymmentäyksi vuotta loput pelikierroksen ulos normaalisti ja menetät vakuutuksesi rahaa.

Jos voitat käden, saat takaisin alkuperäisen panoksesi lisäksi saman verran voitollinen. Käsi joka koostuu Ace ja kaikki kymmenen arvoa korttia kutsutaan luonnollinen kaksikymmentäyksi vuotta tai luonnollinen Blackjack. Jos voitat luonnollinen Blackjack, sinulle maksetaan pois kolme ja-kaksi kertoimet, mikä tarkoittaa, että saat alkuperäisen panoksesi takaisin sekä 150% voittoa. (Eli jos panostat $ 50 ja voittaa luonnollisen kaksikymmentäyksi vuotta saat $ 50 (vedon) plus $ 75 (vedon plus puolet vedon), jonka määrä on yhteensä 125 dollaria.

Pelaaminen Multi-Player Progressiivinen Blackjack | How to Play Multi-Player Progressive Blackjack | How to Play Multi-Player Progressive Blackjack | Sådan spiller Multi-afspiller Progressive Blackjack | Wie man Mehrfachabspiellaufwerk Progressives Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Το Multi-Player Προοδευτικό Μπλάκτζακ | Comment Jouer le Multijoueur le Black jack Progressif | Come Giocare il Multigiocatore il Ventuno Progressivo | Hoe Multi-Player Progressieve Blackjack | Slik spiller Multi-Player Progressive Blackjack | Como Jogar Multijogador Vinte-e-um Progressivo | Como Jugar a Multijugador Cachiporra Progresiva | Så spelar Multi-Player Progressive Blackjack

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online