Spil Blackjack

Sådan spiller

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-afspiller Progressive Blackjack
Progressive Blackjack

Blackjack Ressourcer

Internet Blackjack
Bordspil

Sådan spiller Multi-afspiller Progressive Blackjack

Multi-afspiller Progressive Blackjack spilles med otte 52-kortspil. Dækket er igen blandes efter ca en tredjedel af skoen (de 8 sæt spillekort) er blevet behandlet. Alle billedkort værdiansættes til ti, og kortene fra 2-10 vurderes som angivet. Esser kan værdiansættes til enten en eller elleve, hvis tælle Ace som elleve ville lægge hånden over 21, er Ace automatisk tælles som én i stedet for. Du behøver ikke angive hvilken værdi den Ace har. Det er altid antages at have den værdi, der gør den bedste hånd. Værdien af en hånd er simpelthen er summen af værdierne af de enkelte kort. For eksempel har en hånd, der indeholder en knægt, 3 og 4 en værdi på 17.

Dine jetoner er stablet efter pålydende værdi ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) i bunden af spillet vinduet. Vælg det beløb du vil satse på en given hånd, ved at klikke på venstre museknap på den jeton af den pålydende værdi. Det satsede beløb per hånd kan øges eller mindskes ved at placere musen på stakken, du ønsker at tilføje eller trække til din satsning. Hver gang du klikker på venstre museknap du vil tilføje en chip fra denne bunke til din planlagte satsning beløb. Ligeledes ved at klikke på højre museknap kan du sænke din planlagte satsning beløb. Du kan gentage din sidste indsats ved blot at trykke på "0"-knappen på din numerisk tastatur. Andre tastaturgenveje er opsummeret nedenfor. Hvis du placerer en indsats, der er lavere end den mindste bordsats grænse, vil din indsats beløb automatisk blive justeret til et minimum bet beløb.

For at kvalificere sig til Bonus Jackpot du nødt til at placere en $ 1 bonus bet. Det gør du ved at klikke på den blinkende chip indehaveren direkte foran dig. Du kan placere et Bonus bet forud for at spille din hånd, så længe de lys omkring chipholderen blinker. Spillere kan vinde en bonus udbetaling, hvis de får to eller flere på hinanden følgende esser som første kort givet til dem i deres hånd. Størrelsen af Jackpot stiger med hvert spil. Det nuværende niveau for Jackpot vises i venstre side eller højre side af skærmen afhængig af din siddestilling. Du kan også kvalificere sig til en bonus udbetaling baseret på dragten og antallet af esser afholdt i en bestemt hånd. Se Bonus Udbetaling tabel.

I Multi-afspiller Progressive Blackjack, kan hvert bord plads fem spillere og dealeren. Et skinnende hvidt lys vil bemærke din plads på bordet. I mellem hænderne, kan du ændre din position på bordet ved at klikke på det ønskede sted. Hver spiller starter en hånd ved at placere et bet på bordet som beskrevet ovenfor. Når du har placeret en indsats på bordet, kan du vælge at springe den givne aftale (før dit første kort er uddelt) ved at klikke på "Pass" knappen eller for at fortsætte med indsatsen ved at trykke på "Deal". Hvis du ikke satse eller passere inden for 15 sekunder fra starten af din tur (markeret med en lys skinner på din hvide cirkel), vil du automatisk blive udelukket fra den pågældende hånd. Bemærk, at hvis du tilmelder dig et bord midt i en hånd, skal du vente, indtil runden er overstået, og efter at du vil være i stand til at satse på den næste hånd. Hver spiller vil modtage to kort med billedsiden opad. Dealeren modtager et kort med billedsiden op og et med billedsiden nedad.

Når det er din hensigtsmæssigt tur (markeret med en lys skinner på din hvide cirkel), og baseret på de kort, du holder, og den ene synlig fra kortgiverens hånd, kan du gøre følgende ved at venstreklikke på den passende knap:

Hit:
Anmoder om en anden kort. Du kan anmode om et hit, så mange gange du har lyst, men hvis din samlede går over 21, vil du buste og taber hånden.

Stand:
Anmoder om, at du modtager ikke flere kort. Den hånd, som det nuværende udformning vil blive vurderet på baggrund af forhandlerne.

Split:
Hvis du har to kort af samme værdi, vil en Split knap vises. Du kan opdele dine kort i to hænder og spille hver hånd for sig. Din oprindelige indsats vil blive kopieret til den nye hånd. Hver hånd vil blive spillet ud som sædvanlig undtagen når opdeling af esser, hvor kun et ekstra kort per hånd. En hvid boks viser din samlede kortværdi vises over hver hånd angiver, hvilken hånd er aktiv. Split-muligheden kan kun bruges en gang per hånd - du kan ikke opdele en del af et split-hånd. Enhver vindende 21 opnået efter en splittet par udbetales 1-til-1.

Double Down:
Hvis du vælger denne indstilling, vil tre ting ske: du får præcis et kort mere, vil din tur slutter, og din indsats vil blive fordoblet.

Forsikring:
Når dealerens åbne kort er et es, har spilleren en mulighed for at tage Insurance. Spilleren kan vælge at tage forsikring ved at klikke på "Insurance"-knappen. Hvis du ikke ønsker at tage forsikring, skal du blot klikke på "Pass" knappen for at fortsætte med resten af hånden. Hvis spilleren mener, at dealerens lukkede kort er en 10-rangerende kort, så spilleren er tilladt at placere en side-satsning på halvdelen af den oprindelige indsats som forsikring. Hvis dealeren har en 10 rangerende kort, bliver spilleren straks betaler 2-til-1 på forsikring bet, men den oprindelige indsats er tabt, medmindre spilleren også har Blackjack og skubber med forhandleren. Her afspilleren er simpelthen væddemål, at dealerens usete kort er en 10-værdsat kort.

Bemærk: Double Down og Split muligheder vil kun være tilgængelige umiddelbart efter modtager du dine første to kort. Hvis dealeren har et es visning, vil du blive tilbudt en chance for at købe forsikring for halvdelen af det beløb, du satser. Når du køber Insurance du er, i kraft, hvilket gør en anden indsats. Du spiller på, at forhandleren har en naturlig blackjack . Hvis dealeren har en naturlig blackjack (med andre ord, hans lukkede kort er en ti eller et billedkort), vil du samle en payoff på 2 til 1 på din forsikring (undtagen i tilfælde af en Split hånd - se detaljer ovenfor ). Du vil også miste din oprindelige indsats, medmindre du har en naturlig Blackjack også. Hvis dealeren ikke har en naturlig 21, er resten af hånden spilles ud som sædvanlig, og du mister din forsikring penge.

Hvis du vinder hånden, får du din originale indsats plus det samme beløb i overskud. En hånd, der består af et es og en ti-værdi kort kaldes en naturlig 21, eller en naturlig Blackjack. Hvis du vinder med en naturlig Blackjack, vil du blive betalt ved tre-til-to odds, hvilket betyder, at du får din oprindelige indsats tilbage plus 150% fortjeneste. (Så hvis du satser $ 50 og vinde med en naturlig 21, får du $ 50 (din indsats) plus $ 75 (din indsats plus halvdelen af din indsats), som beløber sig til 125 dollar.

Sådan spiller Multi-afspiller Progressive Blackjack | How to Play Multi-Player Progressive Blackjack | How to Play Multi-Player Progressive Blackjack | Wie man Mehrfachabspiellaufwerk Progressives Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Το Multi-Player Προοδευτικό Μπλάκτζακ | Pelaaminen Multi-Player Progressiivinen Blackjack | Comment Jouer le Multijoueur le Black jack Progressif | Come Giocare il Multigiocatore il Ventuno Progressivo | Hoe Multi-Player Progressieve Blackjack | Slik spiller Multi-Player Progressive Blackjack | Como Jogar Multijogador Vinte-e-um Progressivo | Como Jugar a Multijugador Cachiporra Progresiva | Så spelar Multi-Player Progressive Blackjack

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online