Spela Blackjack

Så spelar

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressive Blackjack
Progressiv Blackjack

Blackjack medel

Internet Blackjack
Bordsspel

Så spelar Blackjack (multiplayer)

Card Värden: InterCasino Blackjack spelas med åtta 50-två kortlekar. Däcket på nytt blandas efter ungefär en tredjedel av skon (de 8 kortlekar) har delats ut. Alla klädda kort värderas till tio och korten från 2-10 värderas som anges. Ess kan värderas antingen ett eller elva, om att räkna Ace som elva skulle sätta handen över 21, är esset automatiskt räknas som en istället. Du behöver inte ange vilket värde Ace har. Det är alltid antas ha värde som gör den bästa handen. Värdet av en hand är helt enkelt summan av värdena hos de individuella korten. Exempelvis har en hand med en jack, 3, 4 och ett värde på 17.

Betting: Dina chips staplas per valör ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) längst ned på skärmen ovanför Användare etikett. Välj det belopp du vill satsa på en given hand genom att klicka på vänster musknapp på chipet av denna sortbenämning. Den satsade per hand kan ökas eller minskas genom att placera musen på stapeln som du vill lägga till eller dra ifrån till din insats. Varje gång du klickar på vänster musknapp kommer du att lägga ett chip från högen till din planerade satsning belopp. Likaså genom att klicka på höger musknapp kan du minska din planerade satsning belopp. Du kan upprepa ditt senaste spel genom att helt enkelt trycka på "0"-knappen på din numeriska tangentbordet. Andra kortkommandon sammanfattas nedan. Om du placerar en satsning som är lägre än den lägsta tabellen insats gränsen kommer din insats automatiskt justeras till ett minimum insatsen.

Multi-player: I multi-player version av Blackjack, kan varje bord rymmer fem spelare och dealern. Din plats på bordet kommer att noteras av ett starkt vitt ljus. Du kan ändra din position på bordet genom att klicka på önskad plats mellan händerna. Varje spelare börjar en hand genom att placera en insats på bordet som beskrivs ovan. När du har placerat en insats på bordet, kan du välja att hoppa över den givna affären (innan första kortet delas) genom att klicka på "Pass" eller att fortsätta med satsningen genom att trycka på "Deal". Om du inte satsa eller passera inom 15 sekunder från början av din tur (markerad med ett ljus som lyser på vit cirkel), kommer du automatiskt uteslutas från just handen. Observera att om du går ett bord mitt i en hand, måste du vänta tills rundan är över och efter att du kommer att kunna satsa på nästa hand. Varje spelare får sedan två kort. Dealern kommer att få ett kort med framsidan uppåt och en nedåt.

När det är din lämpligt tur (markerad med ett ljus som lyser på vit cirkel), och baserat på de kort du håller och den syns från dealerns hand, kan du göra följande genom att vänsterklicka på lämplig knapp:

Hit:
Begär en annan kort. Du kan begära en träff så många gånger du vill, men om din totala går över 21, kommer du Bust och förlora handen.

Stand:
Europaparlamentet begär att du får inga fler kort. Handen i dess nuvarande form kommer att bedömas mot återförsäljarna.

Split:
Om du har två kort av samma valör kommer en Split-knapp visas. Detta alternativ kommer endast att vara tillgängliga omedelbart efter att du fått dina första två kort.

Du kan dela dina kort i två händer och spela varje hand för sig. Din ursprungliga insats kommer att dupliceras för den nya handen. Varje hand spelas som vanligt utom när delning Ess, där endast ett extra kort per hand delas ut. En vit ruta som visar ditt kort totalt kommer att visas under varje hand anger vilken hand är aktiv.

Uppdelningen Alternativet kan bara användas en gång per hand - du kan inte dela en del av en delad hand. Varje vinnande 21 erhålls efter delning ett par betalas 1-till-1.

Double Down:
Detta alternativ kommer endast att vara tillgängliga omedelbart efter att du fått dina första två kort. Om du väljer det här alternativet kommer tre saker: du kommer att få exakt ett kort till, din tur slut och din insats kommer att fördubblas.

Försäkring:

När dealerns öppna kort är ett ess, har spelaren möjlighet att ta försäkring för hälften av insatsen.

Om du vill ta försäkring, klicka på "Insurance"-knappen. Om du inte vill ta försäkring, klickar du bara på "Pass" för att fortsätta med resten av handen.

När du köper försäkring, satsar du effektivt på det faktum att dealerns stängda kort är ett tio eller klätt kort, dvs. en naturlig blackjack .

Om dealern har en 10 rankade kortet, är spelaren omedelbart betalade 2-till-1 på försäkringen satsning, men den ursprungliga insatsen går förlorad om inte spelaren också har en blackjack och skjuter med återförsäljaren. Om dealern inte har en naturlig blackjack, är resten av handen spelas ut som vanligt, och du förlorar din försäkring pengar.

Om du till slut vinner handen, kommer du få tillbaka din ursprungliga satsning plus lika mycket i vinst.

Om du vinner med en naturlig blackjack, kommer du att betalas av på 3-till-2 odds, vilket innebär att du får din ursprungliga insats tillbaka plus 150% vinst. (Så om du satsar $ 50 och vinner med en naturlig 21 får du $ 50 (din insats) plus $ 75 (din insats plus hälften av din insats), som uppgår till $ 125.

OBS: I Multi-player läge kan du välja ditt nästa drag medan du väntar på de andra spelarna att slutföra sitt spel. En dialogruta visas på den nedre halvan av skärmen. Du kommer att uppmanas att välja nästa drag (Hit, Stand, Double Down eller Split). Du kan välja ditt val genom att klicka på kryssrutan till vänster om ditt val.

Alternativt kan du vänta tills lampan lyser på vit cirkel för att göra ditt nästa drag.

Så spelar Blackjack Multiplayer | How to Play Blackjack Multiplayer | How to Play Blackjack Multiplayer | Sådan spiller Blackjack Multiplayer | Wie man Mehrfachabspiellaufwerk des Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Blackjack πολλαπλών παικτών | Pelaaminen Blackjack Multiplayer | Comment Jouer le Multijoueur de Black jack | Come Giocare il Multigiocatore di Ventuno | Hoe Blackjack Multiplayer spelen | Slik spiller Blackjack Multiplayer | Como Jogar Multijogador de Vinte-e-um | Como Jugar a Multijugador de Cachiporra

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online