Speel Blackjack

Hoe te spelen

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressieve Blackjack
Progressieve Blackjack

Blackjack Resources

Internet Blackjack
Tafelspelen

Hoe Blackjack (multiplayer) Speel

Card Waarden: InterCasino Blackjack wordt gespeeld met acht tweeënvijftig kaarten decks. Het dek wordt opnieuw geschud na ongeveer een derde van de schoen (de 8 dekken van kaarten) is behandeld. Alle plaatjes worden gewaardeerd op tien en de kaarten 2 tot 10 worden gewaardeerd zoals aangegeven. Azen kunnen worden gewaardeerd op een of elf, als het tellen van de Ace als elf zou de hand op eenentwintig, de Ace wordt automatisch geteld als een plaats. Je moet niet opgeven welke waarde de aas heeft. Het is altijd aangenomen dat de waarde die de beste hand maakt hebben. De waarde van een hand eenvoudig de som van de waarden van de individuele kaarten. Bijvoorbeeld, een kant met een Jack, 3 en 4 heeft een waarde van 17.

Wedden: Uw chips worden gestapeld naar denominatie ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) aan de onderkant van het scherm boven uw gebruikersnaam label. Selecteer het bedrag dat u zou graag op een bepaalde hand inzet door te klikken op de linker muisknop op de chip van die benaming. Het ingezette bedrag per hand kan worden verhoogd of verlaagd door het plaatsen van de muis op de stapel die u wilt optellen of aftrekken om uw weddenschap. Elke keer dat u op de linker muisknop kunt u een chip van die stapel toe te voegen aan uw geplande inzet bedrag. Ook door te klikken op de rechter muisknop kunt u verminderen uw geplande inzet bedrag. U kunt uw laatste inzet te herhalen door simpelweg het raken van de "0" knop van uw numerieke toetsenbord. Andere sneltoetsen worden hieronder samengevat. Als u een inzet die lager is dan de minimum tafel inzet limiet, wordt uw inzet automatisch worden aangepast aan het minimum inzet bedrag.

Multi-player regels: In de multi-player versie van Blackjack, elke tafel is geschikt voor vijf spelers en de dealer. Uw plek op de tafel zal worden opgemerkt door een helder wit licht. U kunt uw positie op de tafel door te klikken op de gewenste plaats tussen de handen. Elke speler begint met een hand door het plaatsen van een inzet op de tafel zoals hierboven beschreven. Zodra u een inzet op de tafel geplaatst, kunt u aan de gegeven deal over te slaan (voordat u uw eerste kaart wordt gedeeld) kiezen door te klikken op de "Pass"-knop of om met de inzet verder door te drukken op "Deal". Als je niet inzetten of binnen 15 seconden voorbij zijn gegaan vanaf het begin van je beurt (gekenmerkt door een licht schijnt op uw witte cirkel), wordt u automatisch uitgesloten van die bepaalde hand. Merk op dat als je een tafel in het midden van een hand, je moet wachten tot de ronde voorbij is en na dat u in staat zullen zijn om te wedden op de volgende hand. Elke speler krijgt dan twee open kaarten. De dealer krijgt een kaart open en een gezicht naar beneden.

Als je aan de juiste beurt (gekenmerkt door een licht schijnt op uw witte cirkel), en op basis van de kaarten die je vast te houden en de een zichtbaar uit de hand van de dealer, kunt u het volgende doen door links te klikken op de bijbehorende knop:

Hit:
Vraagt ​​om een andere kaart. U kunt een hit zo vaak als je wilt, maar als uw totale gaat over eenentwintig, zul je buste en verliest de hand.

Stand:
Dringt erop aan dat u geen kaarten meer. De hand in zijn huidige vorm zal worden beoordeeld op de dealers.

Split:
Als u twee kaarten van dezelfde denominatie, zal een Split-knop verschijnen. Deze optie is alleen beschikbaar direct na ontvangst van uw eerste twee kaarten.

U kunt uw kaarten splitsen in twee handen en afzonderlijk spelen elke hand. Uw oorspronkelijke inzet zal ook worden uitgevoerd voor de nieuwe hand. Elke hand wordt gespeeld zoals gewoonlijk, behalve wanneer het splitsen Aces, waar slechts een extra kaart per hand wordt behandeld. Een witte doos weergave van uw kaart in totaal zal verschijnen op elke hand te geven welke kant actief is.

De split optie kan slechts eenmaal worden gebruikt per hand - je kunt niet splitsen deel uitmaken van een fractie van een hand. Elke winnende 21 verkregen na het splitsen van een paar wordt 1-op-1 betaald.

Double Down:
Deze optie is alleen beschikbaar direct na ontvangst van uw eerste twee kaarten. Als u deze optie selecteert, drie dingen gebeuren: u precies nog een kaart te krijgen, zal je aan de beurt te beëindigen, en uw inzet wordt verdubbeld.

Verzekering:

Wanneer de dealer open kaart een Aas is, heeft de speler de mogelijkheid van het nemen verzekering voor de helft van het bedrag van de inzet.

Wilt u af te sluiten, klik op de "Insurance" knop. Als u niet wenst te af te sluiten, klik je eenvoudigweg op de "Pass"-knop om door te gaan met de rest van de hand.

Wanneer u een verzekering koopt, u effectief inzetten op het feit dat de omgedraaide kaart is een tien of gezicht kaart, dwz. een natuurlijke blackjack .

Als de dealer heeft wel een 10 ranking-kaart, wordt de speler onmiddellijk betaald 2-tegen-1 op de verzekering inzet, maar de oorspronkelijke inzet verloren gaat, tenzij de speler ook een blackjack en duwt met de dealer. Als de dealer niet beschikt over een natuurlijke blackjack, wordt de rest van de ronde is afgelopen zoals gewoonlijk, en u verliest uw verzekering geld.

Als je uiteindelijk wint de hand, dan krijgt u uw originele inzet plus hetzelfde bedrag in de winst.

Als je wint met een natuurlijke blackjack, zult u worden betaald uit bij 3-om-2 kansen, wat betekent dat u uw originele inzet terug plus 150% winst. (Dus als je bet $ 50 en winnen met een natuurlijke eenentwintig, krijg je $ 50 (je inzet) plus € 75 (uw inzet plus de helft van je inzet), die in totaal tot $ 125.

NB: In Multi-player mode, kunt u uw volgende zet te selecteren terwijl u wacht op de andere spelers om hun spel te voltooien. Een dialoog box zal verschijnen op de onderste helft van het scherm. U wordt uitgenodigd om je volgende zet te selecteren (Hit, Stand, Double Down of Split). U kunt uw keuze door te klikken op het vakje aan de linkerkant van uw keuze.

U kunt ook wachten tot het licht schijnt op uw witte cirkel om uw volgende zet.

Hoe Blackjack Multiplayer spelen | How to Play Blackjack Multiplayer | How to Play Blackjack Multiplayer | Sådan spiller Blackjack Multiplayer | Wie man Mehrfachabspiellaufwerk des Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Blackjack πολλαπλών παικτών | Pelaaminen Blackjack Multiplayer | Comment Jouer le Multijoueur de Black jack | Come Giocare il Multigiocatore di Ventuno | Slik spiller Blackjack Multiplayer | Como Jogar Multijogador de Vinte-e-um | Como Jugar a Multijugador de Cachiporra | Så spelar Blackjack Multiplayer

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online