Pelaa Blackjack

Näin pelataan

Blackjack
Blackjack Multiplayer
Multi-Player Progressiivinen Blackjack
Progressiivinen Blackjack

Blackjack Resurssit

Internet Blackjack
Pöytäpelit

Pelaaminen Blackjack (multiplayer)

Korttien arvot: InterCasino Blackjack pelataan kahdeksalla viisikymmentäkaksi korttipakkoja. Pakka uudelleen sekoitetaan noin yhden kolmasosan kengän (8 korttipakkaa) on käsitelty. Kaikki kuvakortit arvostetaan kymmenen ja kortit 2-10 arvostetaan kuten. Ässää voi arvostetaan joko yksi tai yksitoista, jos laskenta Ace yhdentoista asettaisi luovuttamaan kaksikymmentäyksi vuotta Ace automaattisesti lasketaan yhdeksi sijaan. Sinun ei tarvitse määrittää mikä arvo Ace on. Se on aina oletetaan arvo joka tekee parhaan käden. Arvo käsi on yksinkertaisesti arvojen summa on yksittäisiä kortteja. Esimerkiksi, käsi sisältää Jack, 3, ja 4: llä on arvo on +17.

Vedonlyönti: pelimerkit ovat pinotaan nimellisarvon ($ 1, $ 5, $ 25, $ 100, $ 500) alareunassa näytön yläpuolelle Käyttäjän tarra. Valitse kuinka paljon haluat lyödä vetoa tietyn kädellä hiiren vasenta painiketta siru tämä nimi. Vedon kohti kättä voidaan lisätä tai vähentää asettamalla hiiren pinoon, jonka haluat lisätä tai vähentää sen vedon. Aina kun klikkaa hiiren vasemmalla näppäimellä saat lisää siru, joka kasa suunniteltua vedon määrää. Vastaavasti klikkaamalla oikealla hiiren painikkeella voit alentaa suunnitellun panoksesi summan. Voit toistaa viimeisen vedon yksinkertaisesti lyömällä "0"-painiketta oman numeerisen näppäimistön. Muut pikanäppäimet ovat lyhyesti seuraavat. Jos asetat panoksen, joka on pienempi kuin minimi pöydän panos raja, panossummasi automaattisesti säätää minimipanos määrää.

Monen pelaajan säännöt: monen pelaajan versio Blackjack, jokainen pöytä mahtuu viisi pelaajaa ja jälleenmyyjä. Sinun paikalla pöydän tulee kiinnittää kirkkaan valkoista valoa. Voit muuttaa kantaa pöydän klikkaamalla haluttuun kohtaan käsien välissä. Jokainen pelaaja aloittaa kädellä asettamalla panos pöydälle edellä kuvatulla tavalla. Kun olet panostanut taulukkoon voit valita ohittaa antanut paljon (ennen ensimmäistä kortti), klikkaamalla "Pass"-painiketta tai jatkaa panos painamalla "Deal". Jos et vetoa tai siirtää 15 sekunnin kuluessa siitä alusta vuorosi (merkitty valo paistaa teidän valkoinen ympyrä), saat automaattisesti pois kyseisen käden. Huomaa, että jos liityt pöydän keskellä käden, sinun täytyy odottaa kunnes kierros on ohi ja sen jälkeen voit panostaa seuraavassa kädessä. Jokainen pelaaja saa sitten kaksi korttia kuvapuoli ylöspäin. Jakaja saa yhden kortin kuvapuoli ylöspäin ja toinen alaspäin.

Kun se on sinun tarkoituksenmukaista vuoro (merkitty valo paistaa teidän valkoinen ympyrä), ja perustuu kortit pidät ja yksi näkyvissä jakajan käsi, voit tehdä seuraavat by vasemmalle napsauttamalla sopivaa painiketta:

Hit:
Pyytää toisen kortin. Voit pyytää osuman niin monta kertaa kuin haluat, mutta jos koko menee yli kaksikymmentäneljä yksi, voit nurin ja menettää käden.

Osasto:
Pyytää, että et saa enää kortteja. Käsi nykymuodossaan arvioidaan vastaan ​​jälleenmyyjiä.

Split:
Jos sinulla on kaksi korttia samaa nimeä, Split-painike tulee näkyviin. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain heti, kun saat kaksi korttia.

Voit jakaa korttisi kahdeksi kättä ja pelata jokainen käsi erikseen. Alkuperäisen panoksesi monistetaan uuden käden. Jokainen käsi on pelattu normaalisti paitsi kun halkaisu ässää, jossa vain yhden lisäkortin per käsi jaetaan. Valkoinen laatikko näyttää korttisi yhteensä ilmestyy päällekkäin käsi osoittaa mikä käsi on aktiivinen.

Split vaihtoehtoa voi käyttää vain kerran per käsi - et voi jakaa osa split käden. Kaikki voittanut 21 saadaan jakamisen jälkeen pari maksetaan 1-to-1.

Double Down:
Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain heti, kun saat kaksi korttia. Jos valitset tämän vaihtoehdon, kolme asiaa tapahtuu: saat tasan yhden kortin, vuorosi päättyy, ja vetosi kaksinkertaistuvat.

Vakuutus:

Kun jakajan up-kortti on ässä, pelaaja voi ottaa vakuutuksen puolet määrästä vedon.

Jos haluat ottaa vakuutuksen, klikkaa "vakuutus"-painiketta. Jos et halua ottaa vakuutusta, voit klikkaa "Pass"-painiketta jatkaaksesi muun käden.

Kun ostat vakuutuksen, olet tehokkaasti vetoa siitä, että jakajan alas kortti on kymppi tai kuvakortti, eli. luonnollinen blackjack .

Jos jakajalla on 10 sijoitusta kortti, pelaajan on välittömästi maksetaan 2-to-1 vakuutusta veto, mutta alkuperäinen panos häviää, ellei pelaaja myös on blackjack ja työntää jälleenmyyjän kanssa. Jos jakajalla ei ole luonnollinen blackjack, loput pelikierroksen ulos normaalisti, ja menetät vakuutuksesi rahaa.

Jos lopulta voittaa käden, saat takaisin alkuperäisen panoksesi lisäksi saman verran voitollinen.

Jos voitat luonnollinen blackjack, sinulle maksetaan pois 3-to-2 kertoimet, mikä tarkoittaa, että saat alkuperäisen panoksesi takaisin sekä 150% voittoa. (Eli jos panostat $ 50 ja voittaa luonnollisen kaksikymmentäyksi vuotta saat $ 50 (vedon) plus $ 75 (vedon plus puolet vedon), jonka määrä on yhteensä 125 dollaria.

Huom: monen pelaajan tilassa, voit valita seuraava siirtosi, kun odotat muiden pelaajien täydentämään pelata. Valintaikkuna ilmestyy alaosassa näytön. Sinua pyydetään valitsemaan seuraava siirtosi (Hit, Stand, Tuplaa tai Split). Voit valita valintasi klikkaamalla valintaruutua vasemmalla puolella valintasi.

Vaihtoehtoisesti voit odottaa Valo loistaa valkoiset ympyrä voit tehdä seuraavaa siirtoaan.

Pelaaminen Blackjack Multiplayer | How to Play Blackjack Multiplayer | How to Play Blackjack Multiplayer | Sådan spiller Blackjack Multiplayer | Wie man Mehrfachabspiellaufwerk des Black Jack Spielt | Πώς να παίξετε Blackjack πολλαπλών παικτών | Comment Jouer le Multijoueur de Black jack | Come Giocare il Multigiocatore di Ventuno | Hoe Blackjack Multiplayer spelen | Slik spiller Blackjack Multiplayer | Como Jogar Multijogador de Vinte-e-um | Como Jugar a Multijugador de Cachiporra | Så spelar Blackjack Multiplayer

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online