Spill Blackjack

Spill Blackjack!

Last ned Blackjack
Flash Blackjack
Gratis Blackjack
Blackjack Multihand
Blackjack Tabell
Blackjack Software
Blackjack for Fun
Beste Blackjack Casinos

Blackjack Bonuser

$ 150
$ 110
$ 100
$ 50
$ 20

Blackjack Resources

Internet Blackjack
Bordspill
Online Blackjack


Nedlastingssiden
Velkommen til nedlastingssiden for "The GameMaster har Blackjack skole."
Disse ressursene kan også lastes ned i forbindelse med de skriftlige leksjonene.

Leksjon 1. Grunnleggende om Grunnleggende Strategi
- Utviklet for en ganske vanlig spill (som beskrevet i leksjon 1): Seks dekk, dobbel på noen første to kort, dobbel etter å splitte parene som er tillatt og giveren står på A-6 og overgivelse er ikke tillatt.

Grunnleggende strategi Matrix vist i Adobe Acrobat format.

Hvordan .

- Dette er den grunnleggende strategien kondenseres til lett å huske regler for hver spillers hånd, ved hjelp av disse reglene (som spesifisert i Leksjon 1): 6 dekk, S17 og DA2, DAS, ingen overgivelse.

Grunnleggende strategi Decision Chart vist i Adobe Acrobat format.


Leksjon 2: Husker Grunnleggende Strategi
- Denne linken vil laste siden til datamaskinen din, så du kan skrive ut så mange du ønsker. Du vil merke at det er bare en "blank" av den grunnleggende strategien Decision Chart vi brukte i Leksjon 1 å lage reglene for hver av spillerens starthender. Objektet her er å skrive i regelen for hver hånd, og deretter sjekke for nøyaktighet. Tid deg selv som du gjør det og se om du kan komme under 60 sekunder med 100% nøyaktighet.

. - Her har jeg laget en masse spillerens starthender sammen med en dealerens kort. Bruk "Basic Strategi Matrix" fra leksjon 1 for å lage en "korreksjon kopi" og merke det som sådan på toppen. Deretter bare gå ned kolonnene fra en annen kopi og fylle i riktig spill. Bruk korreksjon kopi for å kontrollere for nøyaktighet. Hastighet er av essensen her, så jobbe mot et mål om å fullføre dette på under 60 sekunder med 100% nøyaktighet. Denne linken vil laste siden til datamaskinen din, så du kan skrive ut så mange du ønsker.
Grunnleggende strategi Decision Exercise i Adobe Acrobat format.


Leksjon 3: Kort telling: Grunnleggende
- Hi / Lo telling systemet tildeler en "punkt" verdi til hver type kort i en kortstokk. Det første trinnet i korttelling er å huske disse verdiene. Denne linken vil laste siden til datamaskinen din, så kan du skrive ut en kopi.


Leksjon 4: Kort telling: triksene
Det er ingen nedlastinger tilgjengelig for denne leksjonen.


Leksjon 5. Satsingen Med Count
- Ved å bruke denne informasjonen, kan du bestemme optimal innsats for noen bankroll, bare formere figuren i den siste kolonnen med mengden av bankroll. Derfor, for en bankroll på $ 3000, er det optimale alternativet for en ekte telling av to 0,0038 X $ 3000 = $ 11.40. Denne linken vil laste siden til datamaskinen din, så kan du skrive ut en kopi.
Den Optimum Bet Figur vist i Adobe Acrobat format.


Leksjon 6. Bekrefter dine ferdigheter
. Denne linken vil gi deg riktig "HIT eller STAND" svar og begrunnelsene for dette vedtaket til de 10 spørsmålene på DVD.
. Her er en avsluttende prøve for deg å kontrollere din grunnleggende strategi ferdigheter. En gjennomføringstid på 2 minutter er veldig rimelig. Denne linken vil laste testen til datamaskinen din, så du kan skrive ut så mange du ønsker.
Grunnleggende strategi Decision Test vist i Adobe Acrobat format.
Med mindre annet er angitt
Alt materiale er © copyright, 2003
Den GameMaster Online, Inc.

Redaktør og Utgiver:
Den GameMaster
aceten1@mindspring.com

Creative Director:
Jay Thompson
jay@jtdesign.org~~V

Downlaod Page | Dataoverføre side | Downlaod Σελίδα | Downlaod sivu | Downlaod pagina | Downlaod sidan

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 Blackjack Online