Παίξτε Μπλάκτζακ

Παίξτε Μπλάκτζακ!

Λήψη Μπλάκτζακ
Flash Μπλάκτζακ
Δωρεάν Μπλάκτζακ
Blackjack Multihand
Πίνακας Μπλάκτζακ
Μπλάκτζακ Λογισμικό
Μπλάκτζακ για διασκέδαση
Καλύτερες χαρτοπαικτικές λέσχες blackjack

Μπόνους Μπλάκτζακ

$ 150
$ 110
$ 100
$ 50
$ 20

Μπλάκτζακ Πόρων

Διαδίκτυο Μπλάκτζακ
Επιτραπέζια Παιχνίδια
Online Blackjack


Η σελίδα λήψης
Καλώς ήρθατε στη σελίδα λήψης για το "Σχολείο Μπλάκτζακ Ο Αρχηγός του παιχνιδιού του."
Οι πόροι αυτοί μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν σε συνδυασμό με τις γραπτές μαθήματα.

Μάθημα 1. Τα βασικά της βασικής στρατηγικής
- Αναπτύχθηκε για ένα αρκετά συνηθισμένο παιχνίδι (όπως περιγράφεται στο μάθημα 1): Εξι τράπουλες, διπλασιασμός σε οποιαδήποτε δύο πρώτα φύλλα, διπλασιασμός μετά το διαχωρισμό ζεύγη επιτρέπεται και ο ντήλερ σταματάει σε A-6 και η παράδοση δεν επιτρέπεται.

Πίνακα Βασικής Στρατηγικής εμφανίζονται σε μορφή Adobe Acrobat.

Πώς να .

- Αυτή είναι η βασική στρατηγική μπορεί να συμπυκνωθεί σε εύκολο να θυμηθεί τους κανόνες για το χέρι του κάθε παίκτη, με τους κανόνες αυτούς (όπως ορίζεται στο Μάθημα 1): 6 τράπουλες, S17, DA2, DAS, No Surrender.

Βασική στρατηγική της απόφασης Διάγραμμα εμφανίζονται σε μορφή Adobe Acrobat.


Μάθημα 2: Βασική στρατηγική απομνημόνευση
- Αυτή η σύνδεση θα φορτώσει τη σελίδα στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να εκτυπώσετε όσες θέλετε. Θα παρατηρήσετε ότι είναι ακριβώς ένα "κενό" της βασικής απόφασης Διάγραμμα στρατηγική που χρησιμοποιείται στο Μάθημα 1 για να δημιουργήσετε τους κανόνες για κάθε ένα από χέρια εκκίνησης του παίκτη. Ο στόχος εδώ είναι να γράψετε στον κανόνα για κάθε χέρι και στη συνέχεια ελέγξτε για την ακρίβεια. Φορά τον εαυτό σας όπως εσείς το κάνετε και να δείτε αν μπορείτε να πάρετε κάτω από 60 δευτερόλεπτα με ακρίβεια 100%.

. - Εδώ έχω κάνει πολλά μέχρι την έναρξη της τα χέρια του παίκτη σε συνδυασμό με το ανοιχτό φύλλο του ντίλερ. Χρησιμοποιήστε "Πίνακα Βασικής Στρατηγικής" σας από Μάθημα 1 να κάνει ένα "αντίγραφο διόρθωση" και το σήμα αυτό ως τέτοιο στην κορυφή. Στη συνέχεια, πηγαίνετε ακριβώς τις στήλες του άλλου αντιγράφου και να συμπληρώσετε τη σωστή παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε το αντίγραφο διόρθωση σας για να ελέγξετε για την ακρίβεια. Η ταχύτητα είναι η ουσία εδώ, έτσι εργαστούν προς την κατεύθυνση του στόχου της ολοκλήρωσης αυτό σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα με ακρίβεια 100%. Αυτή η σύνδεση θα φορτώσει τη σελίδα στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να εκτυπώσετε όσες θέλετε.
Βασική στρατηγική της απόφασης άσκηση σε μορφή Adobe Acrobat.


Μάθημα 3: Μετρώντας τα Φύλλα: Τα Βασικά
- Το Hi / Lo σύστημα καταμέτρησης αποδίδει ένα "σημείο" αξία για κάθε τύπο της κάρτας, σε ένα κατάστρωμα. Το πρώτο βήμα στην καταμέτρηση των καρτών είναι να απομνημονεύσουν αυτές τις αξίες. Αυτή η σύνδεση θα φορτώσει τη σελίδα στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο.


Μάθημα 4: Μετρώντας τα Φύλλα: Τα Κόλπα
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες λήψεις για αυτό το μάθημα.


Μάθημα 5. Στοίχημα με την αρίθμηση
- Με τη χρήση αυτών των πληροφοριών, μπορείτε να καθορίσετε τη βέλτιστη στοίχημα για κάθε λογαριασμό? απλά πολλαπλασιάστε τον αριθμό στην τελευταία στήλη από το ποσό του bankroll. Έτσι, για ένα κεφάλαιο 3000 €, το ιδανικό στοίχημα για true count 2 είναι 0.0038 X $ 3000 = 11.40 €. Αυτή η σύνδεση θα φορτώσει τη σελίδα στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο.
Η βέλτιστη Διάγραμμα Στοίχημα εμφανίζονται σε μορφή Adobe Acrobat.


Μάθημα 6. Επαλήθευση των δεξιοτήτων σας
. Αυτή η σύνδεση θα σας δώσει την κατάλληλη "Hit ή Stand" απαντήσεις και τους λόγους αυτής της απόφασης στις 10 ερωτήσεις σχετικά με το DVD.
. Εδώ είναι μια τελική δοκιμή για να ελέγξει τις βασικές δεξιότητες στρατηγική σας. Ο χρόνος ολοκλήρωσης των 2 λεπτών είναι πολύ λογικό. Αυτή η σύνδεση θα φορτώσει το τεστ στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να εκτυπώσετε όσες θέλετε.
Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά
Όλο το υλικό είναι © copyright, 2003
Ο Αρχηγός του παιχνιδιού Online, Inc

Συντάκτης και εκδότης:
Ο Αρχηγός του παιχνιδιού
aceten1@mindspring.com

Διευθυντής Δημιουργικού:
Τζέι Τόμπσον
jay@jtdesign.org~~V

Downlaod Σελίδα | Dataoverføre side | Downlaod sivu | Downlaod pagina | Downlaod Page | Downlaod sidan

[an error occurred while processing this directive]

Copyright 2004 blackjack on-line